۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۳

در شورای عالی قرآن؛

ششمین جلسه تلاوت و استماع قرآن با هنرنمایی قاریان جوان برگزار شد

ششمین جلسه تلاوت و استماع قرآن با هنرنمایی قاریان جوان برگزار شد

ششمین جلسه تلاوت و استماع قرآن کریم، باحضور جمعی از پیشکسوتان قرآنی و قاریان و حافظان ممتاز و ارتباط برخط تصویری قرآنیان سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر؛ شورای عالی قرآن همواره به بهانه‌های مختلف ازجمله برگزاری جلسات آموزشی، نشست‌های تخصصی و محافل بزرگداشت شخصیت‌های قرآنی، تلاش کرده فضای اجتماع قرآنیان را فراهم کند.

در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی، برپایی محفل تخصصی تلاوت باعنوان «جلسه تلاوت و استماع قرآن کریم» از آذرماه سال گذشته در دستور کار شورای عالی قرآن قرار گرفته است.

براساس این گزارش، ششمین جلسه تلاوت و استماع قرآن کریم، در مجتمع امام خمینی (ره)، حسینیه الزهرا (س) برگزار شد.
‌
در این جلسه توسط محمد بنیادی، پیشکسوت قرآنی کشورمان اداره شد، سیدمصطفی حسینی از قزوین، وحید خزایی و طه کبیری از تهران، سیدعلیرضا موسوی از آذربایجان شرقی، سیدمحمد مدنی از البرز و علیرضا رحمانی از همدان، آیاتی از کلام‌الله مجید را تلاوت کردند.
‌
یکی از بخش‌های جذاب این جلسه، پخش فرازهایی خاطره انگیز از تلاوت ١۵ سال پیش سیدعلیرضا موسوی در سن نوجوانی در حضور مقام معظم رهبری، و پس از آن تلاوت زنده و حضوری این قاری تبریزی در محفل بود که مورد توجه حاضران قرار گرفت.


پخش گزیده ای از سخنان آیت الله ناصری و حجت‌الاسلام مسعود عالی و اجرای دعای ختم قرآن توسط بنیادی، از دیگر بخش‌های این محفل معنوی بود.


ثواب تلاوت‌های این جلسه قرآن به ارواح مطهر شهدای مدافع امنیت ایران اسلامی و اساتید فقید قرآنی از جمله حجت الاسلام محمدرضا شهیدی پور تقدیم شد.

کد مطلب 5613603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha